Krystian123 Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Witam Mam taki problem dotyczący xiaomi redmi 4x. A więc jak co dzień przeglądałem fb i nagle ekran zrobił się czarny i telefon na nic nie reagował. Przyciskałem przycisk power i tak samo się nic nie działo, żadnych wibracji. Dodam że mam go już ponad 7 miesiąc i do tej pory sprawował się nienagannie. Co mogło się stać i czy da się to naprawić? Edytowane 29 Marca 2018 przez Krystian123
Lamcza Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 a po restarcie dziala ? pewnie za duzo danych ci kradli na raz z fb i tel sie przegrzał : o Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Krystian123 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Właśnie po 1 dniu od "zepsucia się" podłączyłem do ładowarki i zadziałał. Po tym jak zadziałał korzystałem normalnie przez 2 dni i dzisiaj ponownie zrobiło się to samo. Wiecie jak to można naprawić?
kamillm Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi