Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

szukam pomocy, porady, specjalisty, sama nie wiem, co w tej sytuacji zrobić.

Razem ze szwagierką zakupiłyśmy poprzez gerabesta odkurzacze Vacuum. Roboty przyszły wczoraj (28.03.18). U mnie wszystko przebiegło dobrze, nasz robot podjeżdżał do krawędzi schodów, mierzył i cofał się,  zebrał dwa pojemniki kurzu, ale w odkurzaczu vacuum szwagierki nie zadział odpowiednio chyba port podczerwieni, bo odkurzacz runął jej ze schodów :(  Wygląda dobrze, wszystkie diody się świecą, połączenie WiFi również, nadal mówi po chińsku (dziewczyna nie zdążyła wgrać nawet nowego softa :( ), włącza się, ale odkurzacz nie rusza z miejsca, jakby coś się stało z napędem kół.

Czy ktoś coś wie w tym temacie, mógłby polecić speca (jesteśmy z Wrocławia), podpowiedzieć co zrobić... Strasznie mi żal tego odkurzacza, jest  świetny, cichy, dokładny... ale najbardziej żal mi szwagierki, która tak bardzo się z niego cieszyła :(

Wielka prośba o pomoc!!!

M.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mój też spadł z piętra. U mnie napęd działa, został uszkodzony silniczek ssący. Pani w odkurzaczu krzyczy: "error 18 fan malfunction". Czy poradziłyście sobie z naprawą? Jaki koszt? W razie czego mógłbym odkupić tamten na części, może udałoby się zbudować jednego z dwóch :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...