Baranejro Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Czesc W ostatni weekend próbowalem wgrać zamiast mojego obecnego systemu (miui 8.0.1.0.0 LHODMIDG)oczywiście z zablokowanym bootloaderem jakis normalny global rom ,lecz za każdym razem a było ich trzy wywalało błąd jak w załączniku(sorry ze w paincie robiony ten screen ale bałem się podłaczac drugi raz tel z myślą że uwale system). Pierwszy raz próbowałem z tym romem : Kolejny był ten: Ostatni raz próbowałem z tym: Zawsze W oknie flashowanie pojawialo sie to co temu gościowi:tyle ze u mnie nie było hardbricka i zamiast com 30 mialem com 10 Używam win 10 64bit gnaizda usb 2.0 i nieoryginalnego kabla gdyż mi się zzepsuł ale wykrywało urządzenie jeko qualcom .....(cos tam ) .A i mój telefon to redmi note 3 pro (32/3gb)kenzo ze snapdragonem. Nie wiem co robić cały internet przeszukalem ale nic nie znalazłem. Proszę o pomoc Edytowane 27 Marca 2018 przez Baranejro
mrosi Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi