alicja1956 Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Witam. Po aktualizacji do miui 9,5 (9.5.1.0 MBFMIFA) zmienił się sygnał dostarczenia wiadomości SMS-jest teraz taki sam jak ogólne powiadomienia.Jak mogę to naprawić?
slawek.n Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Masz jeszcze ten problem? Myślę , że po to jest ikoną Ustawienia. Dźwięk i wibracje. Co do reszty to chyba nie stworzy ci problemu...
alicja1956 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Oj...Gdyby to było takie proste!Tak-nadal mam ten problem.W ustawieniach nie ma takiej możliwości-można zmienić dzwonek otrzymanej wiadomości ale nie dostarczonej.W zestawie dźwięków dotyczących powiadomień jest ten dzwonek,który miałam wcześniej ale można ustawić go tylko jako powiadomienie ogólnie a nie jako powiadomienie o dostarczonej wiadomości.
slawek.n Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zmień dźwięk "Domyślny dźwięk powiadomienia" w ustawienia , dźwięki.
alicja1956 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Chyba się nie zrozumieliśmy.Można zrobić to w podany przez Ciebie sposób ale wówczas ten dźwięk będzie inny niż jest teraz ale zarazem jednakowy dla wszystkich powiadomień-nie tylko tych o dostarczeniu wiadomości.Chodziło mi o to,że przed aktualizacją dźwięki były różne-inny dla dostarczonej wiadomości i inny dla pozostałych powiadomień.Mimo wszystko bardzo dziękuję,że próbujesz mi pomóc.
Rekomendowane odpowiedzi