burczita Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 Witam, od jakiegoś czasu mam trudność z aparatem tylnim. Przestaje działać i wyświetla się błąd aparatu oraz by ponownie uruchomić telefon. Po uruchomieniu dalej nie działa:(. Aparat przez krótką chwilę po zresetowaniu(tel był już resetowany 5 krotnie). Aparat nie działa również po zainstalowaniu innych aplikacji z aparatem. Widzą one tylko aparat przedni:( Był już na naprawie gwarancyjnej, wrócił z notatką, że dokonano naprawy mechanicznej. Niestety problem znowu się powtarza. Dodatkowo doszły do tego problemy z wzajemną słyszalnością rozmówców. Oczywiście napisałam do sprzedającego(allegro), bo chciałam skorzystać z rękojmi i wymienić telefon na nowy. Sprzedawca do tej pory milczy. Chciałabym wysłać też telefon na jego koszt, ale do tej pory nie mam żadnej informacji. Co w tej sytuacji mogę zrobić, by nie stracić gwarancji? Nie znam się na wgrywaniu jakiegoś systemu itp. proszę o odpowiedź
kamillm Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi