Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2018311154111618.jpg

iBuygou rzuciło Xiaomi Mi Mix 2 w konfiguracji 6 GB RAM 64 GB ROM za około 1526 zł. Towar zostanie wysłany z magazynu w Europie, więc o VAT nie trzeba się martwić. Plus, dostajemy dwuletnią gwarancję realizowaną przez serwis w Polsce. Kupon zniżkowy oraz szczegóły znajdziecie tutaj.

Na koniec jeszcze ważna uwaga. Telefon jest sprzedawany w "przedsprzedaży", co oznacza, że iBuygou nie ma towaru fizycznie w magazynie i czekają na kolejną dostawę. Telefon zostanie wysłany w terminie 10 do 15 dni po uzupełnieniu zapasów przez sklep. Zdecydowanie nie jest to deal dla osób, które potrzebują nowy fon "na jutro".

Opublikowano

Serwis nie w PL a w EU, a w wiekszosci przypadkow w CN bo MICenter nie ma wiekszosci czesci, wiec tez warto zastrzec takie info tutaj.

@up

Nie warto bo zamrozisz gotowke a i tak nie dostaniesz fona i bedziesz musial spory otwierac poprzez PP

Opublikowano

już zamówione, skorzystałem z kuponów z forum, zamieszczonych powyżej, za 440 dolców to chyba najlepsza oferta jak do tej pory. Przerabiałem już wiele modeli Xiaomi, żaden sie nie psuł, wiec mam nadzieje, że z gwarancji nie trzeba bedzie korzystać...

jak to i tak nie dostane fona?

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...