michals19s Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi mi4s Opis: WIta, mam do sprzedania telefon Xiaomi mi4s 3/64 GB . Tel zostal zakupiony w sklepie Foster Technologis latem 2016, ma Androida 7, z wgranym aktualnym Miui Polska, na wyswietlaczu szklo hartowane + dorzucam metalowe etiu na tel, praktycznie malo uzywane.Cena: 400 zl , Aukcja allegro/olx--- BrakKontakt: prv lub email: [email protected]Zdjęcia: Edytowane 14 Marca 2018 przez michals19s
mrosi Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 24h na poprawienie treści / tematu zgodnie ze wzorem, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
mrosi Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym.
Rekomendowane odpowiedzi