Viara Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Cześć zaktualizowałem telefon do 8.3.2 eu i strasznie czasami muli i zwiesza, i wyskakuje dużo błędów np kamery... co może być przyczyną? Edit: strasznie się czasami grzeje telefon Edytowane 5 Marca 2018 przez Viara
zielonyBB Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Cześć zaktualizowałem telefon do 8.3.2 eu i strasznie czasami muli i zwiesza, i wyskakuje dużo błędów np kamery... co może być przyczyną? Edit: strasznie się czasami grzeje telefon Niezbyt udana wersja. Wracaj krok do tyłu. Trzeba czekać, to pierwsze wydanie na Oreo. Poza tym, czytaj wątek o aktualizacji zamiast zakładać nowy temat, więcej sie tam dowiesz. Sent from my MI 5 using Tapatalk
Viara Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 1 minutę temu, zielonyBB napisał: Niezbyt udana wersja. Wracaj krok do tyłu. Trzeba czekać, to pierwsze wydanie na Oreo. Sent from my MI 5 using Tapatalk Myślisz ze to tego przyczyna? Ogólnie ta wersja ma fajne przejścia ale nie płynne. Jak wrócić do poprzedniej wersji łatwo? Bateria też słabo trzyma, czasami muszę ładować 3 razy dziennie
zielonyBB Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Jak wrócić ? 1. Przywrócić backup w TWRP - decydując się na instalację kolejnego dev backup jest obowiązkowy 2. Flash wcześniejszej wersji, full wipe i przywrócenie backupu MIUI 3. Flash poprzedniej wersji, full wipe i ustawianie wszystkiego on nowa
mrosi Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi