dronek Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Witam, Właśnie stałem się posiadaczem swojego pierwszego xiaomi, przeczytałem kilka wątków i już mniej więcej ogarniam, ale mam parę pytań. Telefon otrzymałem w wersji miui Global 8.2.12.0 i zastanawiam się co dalej. Pojawia mi się opcja aktualizacji OTA 8.5..., ale z tego co czytałem to root nie koniecznie dobrze dogrywa się z globalem, więc planuje wgrać xiaomi.eu/miui polska. Chciałbym więc poznać wasze zdanie jaki soft wybrać, czy zostać na globalu, czy wybrać miui polska (na razie planuje zostać na miui, bo nigdy go nie używałem, chyba, że jest coś fajnego z customów). I jeszcze pytanie czy jak później ewentualnie zrootuje telefon, to z tego co czytałem jest już możliwość instalacji na najnowszą wersje miui polska Xposed tak? I tu jeszcze pytanie czy instalując xposed i wgrywając moduły(prawdopodobnie youtube w tle, może lucky patcher) nadal będzie możliwość OTA, czy xposed tak modyfikuje frameworka, że jest to nie możliwe?
kamillm Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi