joncodiro Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam Mecze się i nie mogę ogarnąć Jak dodać telefon by się nie blokowal blokada Telefon xiaomi redmi 3note Nie mogę dodać żadnego urządzenia w tej funkcji
Nezumi Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Można po Polsku, bo ni cholery nic z tego nie rozumiem i nie wiem co ma treść postu do samego tematu .
joncodiro Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 W telefonach xiaomi jest funkcja w Ekran Blokady i odcisk palca> Ustawienia zaawansowane> Odblokuj za pomocą urządzenia BluetoothI moje pytanie żadne z urządzeń posiadanych tj. komputer , zestaw głośnomówiący , czy nawet inny telefon z włączoną funkcja bluetooth - Nie odblokowuje mi mojego telefonu Po prostu w tej opcji nie znajduje mi urządzeń
Nezumi Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Bo to jest opcja dla zegarków i bandów, a nie po to, aby innym telefonem lub komputerem sobie odblokować telefon... Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi