Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak dlugo wytrzymuje bateria w Waszych Note? Ja zaobserwowalem u siebie, ze po odlaczeniu od ladowarki bardzo szybko znika mi poziom baterii - pokazuje mi stan baterii na pasku w procentach. Dzisiaj np odlaczylem od ladowarki ok godz. 7:30 a teraz mam juz 78%. Na necie posiedzialem moze z 30 min, do tego 3 rozmowy po ok 3 min kazda, 1 sms. Zauwazylem wlasnie, ze po odlaczeniu od ladowarki bardzo szybko zaczyna znikac bateria, pozniej jakby znika nieco wolniej. Uzywam 1 karty sim, dane pakietowe wylaczone, wifi wylacza sie w trybie uspienia.

Wysłane z mojego HM NOTE 1W

Opublikowano (edytowane)

@borys sprawdź czy nie masz włączonej synchronizacji muzyki z kontem xiaomi. U mojej dziewczyny na Note to bardzo wcinało baterię. Pozostałe synchronizacje zostawiłem włączone.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano

Nic mi sie nie synchronizuje (tak przynajmniej mi sie wydaje) bo powylaczalem synchronizacje, jeszcze nawet sobie konta na xiaomi nie zalozylem :/

Wysłane z mojego HM NOTE 1W

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Podpinam się dotematu.

RedMi note mam od kilku dni i przez 10min używania i 1h spoczynku stan baterii spadł o 5%, wydaje mi sie, że spada bardzo szybko po wgraniu najnowszego romu :( Wczoraj przeglądałem trochę neta i ekran był na auto i od 6 do 17 miałem 15% baterii czy nie powinn a trzymać troche dłużej??

Edytowane przez bololabich
Opublikowano

bateria jest zarypista, w porównaniu do wczesniejszego zopo zp810 tutaj trzyma 2 razy tyle. Ładuje co 3-4dni, mam cały czas neta włączonego. Co prawda w gry nie gram i filmów nie oglądam, ale w internecie czesto coś kliknę.

Opublikowano

U mnie bateria nadal szybko spada zaraz na poczatku po wyjeciu z ladowarki, pozniej sie nieco stabilizuje i nie znika tak szybko. Przy takim normalnym uzytkowaniu (kilka rozmow i smsow dziennie, kilka fotek, whatsapp, troche przegladania stronek) wytrzymuje bez problemu 2-3 dni, jak nie bawie sie tel i uzywam do samych rozmow i smsow to i 5 dni mi kiedys wytrzymala a 4 dni to bez wiekszego wysilku. Nie wiem dlaczego na poczatku ten wskaznik baterii tak szybko znika a mam jeszcze soft 30, zreszta na kazdym poprzednim mialem tak samo.

Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...