MajorMP Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Kupiłem nowy telefon i wiem już ze mam aparat od Samsunga i czytnik fpc. Ale przy lcd pisze mi : qcom mdss dsi otm1911 fhd . Czytałem na internecie i raz mówią ze to boe a raz ze jakiś nowy tianma . Pomożecie ?
Lamcza Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 no i w czym ci mamy pomoc i po co sie tak tym interesujesz ze az nowy temat zakladasz... zepsuty masz ten ekran czy co ?
MajorMP Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Opublikowano 9 Lutego 2018 Chciałem się tylko dowiedzieć czy jest to lepszy ekran czy ten gorszy przepraszam . Tylko tyle . Interesuje się bo każdy chce wiedzieć to co ma .
Lamcza Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 jaki kur... lepszy czy gorszy? Niby ktory jest lepszy czy gorszy ? Nawet 2 tianma albo 2 bie sie moga roznic od siebie ? Masz Tianma dla twoich informacji.
MajorMP Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Opublikowano 9 Lutego 2018 W takim razie dziękuję . I przepraszam za kłopot . Miłego dnia
mrosi Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi