superpafcio Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Hej, Coś poszło nie tak. Chciałem na mój xiaomi redmi note 3 wgrać najnowszy rom o ten: chciałem to zrobić zgodnie z intrukcją z fimu: jednak niestety nie mogę wgrać pobranego romu bo zip zajmuje ok 911 mb a miejsca po swipe to wipe jest 758 mb. Czy gdzieś w TWRP jest możliwość zwiększnia ilości miejsca? POMOCY !! Edytowane 28 Stycznia 2018 przez superpafcio
RobertS Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Hej, Coś poszło nie tak. Chciałem na mój xiaomi redmi note 3 wgrać najnowszy rom o ten: chciałem to zrobić zgodnie z intrukcją z fimu: jednak niestety nie mogę wgrać pobranego romu bo zip zajmuje ok 911 mb a miejsca po swipe to wipe jest 758 mb. Czy gdzieś w TWRP jest możliwość zwiększnia ilości miejsca? POMOCY !!Usuń trochę zdjęć filmów lub muzyki z pamięci telefonu ogólnie mówiąc posprzątaj trochę następnie wrzuć zipa do głównego folderu telefonu i po sprawie robiąc Update w twrp.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
superpafcio Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 Usuń trochę zdjęć filmów lub muzyki z pamięci telefonu ogólnie mówiąc posprzątaj trochę następnie wrzuć zipa do głównego folderu telefonu i po sprawie robiąc Update w twrp.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu TapatalkaTemat zamknięty. Kupiłem przejściówkę, nagrałem na pendrive system, zainstalowałem przez twrp i wszystko ładnie śmiga.RobertS dzięki za chęci, zrobiłem trochę inaczej.PozdrawiamWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi