Arek Galas Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Kilka dni temu zauważyłem, że nie dochodzą do mnie emotikony a wysyłane sms z polskimi znakami ogranicza do kilkukrotnie mniejszej ilości znaków. W opcjach wiadomości nie ma żadnego info w sprawie kodowania znaków, obcinania ogonków itp. Gdzie szukać tych opcji????? Jestem pewien, że jeszcze kilkanaście dni temu nie było z tym problemów... Skąd nagle ten problem??
zielonyBB Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 A taką opcję masz ?Sent from my MI 5 using Tapatalk
Arek Galas Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2018 no właśnie nie, w podgrupie pozostałe są tylko dwie opcje: numery do synchronizacji i zaawansowane (a w nich nic co by tutaj mogło pomóc, tak jak na załączony screenach).
Nezumi Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ustawienia->Aplikacje->Systemowe->SMS->Ucinanie ogonków... Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi