superpafcio Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Cześć, Obecnie mam zainstalowaną wersję jak w temacie. Generalnie fajnie wszystko śmiga z wyjątkiem BT i baterią która mega szybko pada. Oryginalnie miałem zainstalowaną jakąś starą wersję softu i z tego co pamiętam bateria trzymała a BT chodził pięknie. Podpowiedzcie proszę co zainstalować zamiast tego 6.6.30 MIUI8 żeby wszystko ładnie śmigało a bateria długo trzymała. Z góry dziękuję.
RobertS Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Cześć, Obecnie mam zainstalowaną wersję jak w temacie. Generalnie fajnie wszystko śmiga z wyjątkiem BT i baterią która mega szybko pada. Oryginalnie miałem zainstalowaną jakąś starą wersję softu i z tego co pamiętam bateria trzymała a BT chodził pięknie. Podpowiedzcie proszę co zainstalować zamiast tego 6.6.30 MIUI8 żeby wszystko ładnie śmigało a bateria długo trzymała. Z góry dziękuję.Xiaomi.eu 7.12.7 ta wersja jest wg mnie najlepsza.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
superpafcio Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Wstaw proszę jakiś link skąd to pobrać i jak zainstalować? Czy to już jest MIUI 9? Czy jest to wersja po polsku, bateria ładnie trzyma ba bluetooth chodzi dobrze? Edytowane 24 Stycznia 2018 przez superpafcio
RobertS Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wstaw proszę jakiś link skąd to pobrać i jak zainstalować? Czy to już jest MIUI 9? Czy jest to wersja po polsku, bateria ładnie trzyma ba bluetooth chodzi dobrze? Wszystko jest na miuipolska.pl/download wszystko śmiga miband2 ciągle podpięty pod bt .bateria 2dni Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
superpafcio Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 Hej, czy masz na myśli pobrane z tego linka: https://miuipolska.pl/download/ o to:
RobertS Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Hej, czy masz na myśli pobrane z tego linka:https://miuipolska.pl/download/ o to:Tak dokladnie. Instrukcje też znajdziesz na stronieWysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu TapatalkaTak dokladnie. Instrukcje też znajdziesz na stronieWysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu TapatalkaJeśli masz tel na mediateku to to jest właściwy romWysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu TapatalkaJeśli masz tel na mediateku to to jest właściwy romWysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi