Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam cichy sygnał sms vol. ok 50%. wchodzę na sygnały sms daje vol+ i nie robi się głośniej. dopiero jak dam vol- to robi się głośniej i odblokowuje się vol+. głośność zrobię na max daję ok i wszystko jest dobrze. niestety po chwili sygnał znowu cichnie. wcześniej było ok, ale jak na nowo wgrałem miui polska to mam ten problem.

Opublikowano

niestety ciągle to samo. może gdzieś w ustawieniach trzeba coś zmienić ? ale gdzie ? dodam że dzwonek działa ok. każda sugestia może okazać się pomocna

Opublikowano

Miałem ten sam problem ... miałem ustawioną głośność na maxa a i tak ludzie się wkurzali bo nie słyszałem telefonu. Szczerze to zrobiłem najprostszą rzecz pod słońcem ... ściągnąłem sobie dzwonki na kompa i w dowolnym edytorze dźwięku bezczelnie podgłośniłem i wrzuciłem ponownie na tel ....

• Like 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

lepiej wejsć mobile uncle tools i zakładce engineer mode (MTK)-dzwięk poustawiac sobie wartości wyzsze. ja np. mam na słuchawki ustawione 150 a było bodajze 118, jest teraz zdecydowanie głosniej na słuchawkach i dynamiczniej. To samo mozemy ustawic dla głosnika.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...