krzysiek80 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dziś jak co tydzień mój Redmi 3 pobierał aktualizację MIUI i poszło coś nie tak. Telefon po prostu ,,umarł" . Odczekałem ok 2 godziny i zrobiłem restart androida (trzymając przycisk Power ok 30s) Telefon ożył, ,,mielił" ok 5min i włączyła się tapeta a tam komunikaty typu : ,, niestety proces com.android.phone .... nie można uruchomić , i inne podobne. Potem jest jeszcze komunikat ,,Proces system nie odpowiada - czy zakończyć czy czekać. Potem telefon znowu się resetuje i tak w kółko Proszę o pomoc , nie jestem mocny w tej dziedzinie I teraz serwis czy mógłby ktoś pomóc
moon Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) 18 godzin temu, krzysiek80 napisał: Dziś jak co tydzień mój Redmi 3 pobierał aktualizację MIUI i poszło coś nie tak. Telefon po prostu ,,umarł" . Odczekałem ok 2 godziny i zrobiłem restart androida (trzymając przycisk Power ok 30s) Telefon ożył, ,,mielił" ok 5min i włączyła się tapeta a tam komunikaty typu : ,, niestety proces com.android.phone .... nie można uruchomić , i inne podobne. Potem jest jeszcze komunikat ,,Proces system nie odpowiada - czy zakończyć czy czekać. Potem telefon znowu się resetuje i tak w kółko Proszę o pomoc , nie jestem mocny w tej dziedzinie I teraz serwis czy mógłby ktoś pomóc Nikt nie odpowiada bo to tyle razy było tłumaczone. Musisz zainstalować rom od nowa przez MIFLASH, jeżeli nie masz odblokowanego bootloadera. Pamiętaj by wgrać rom dla modelu redmi 3 (nie redmi 3s lub podobnego) nazwa kodowa dla redmi 3 i Pro to ido. Kiedyś zrobiłem taki błąd i myślałem, że ucegliłem telefon, ale wszystko dobrze się skończyło. Tutaj masz link poczytaj sobie jak to zrobić: Edytowane 21 Stycznia 2018 przez moon 2
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi