sajeh Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Witam, Kilka dni temu mój Redmi prawdopodobnie zakończył żywot w wannie (prawdopodobnie, bo poleciał na serwis ale nie wróżę cudów). Byłam z niego zadowolona, ale jednak chciałabym coś mocniejszego pod względem specyfikacji. Główne wymagania to 4GB RAM, 64GB pamięci, dualsim, dobra bateria i najważniejsze max. 5,5 cala bo mam dziecięcą rękę, budżet jak wspomniałam do 1500zł. Niestety nie znam się kompletnie na różnicach między procesorami czy innymi podzespołami. Dużą zaletą byłby zakup w Polsce z gwarancją, ewentualnie zagraniczny sprzedawca, ale co do nich mam spore obawy. Przeglądając oferty trafiłam jedynie na Mi A1, ale może niedostatecznie szukałam. Czy ktoś znajdzie chwilę na polecenie telefonu o w/w parametrach?
mrosi Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 16 godzin temu, sajeh napisał: Witam, Wyszukiwarka i przejrzenie działu to zbyt trudne czynności? https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=1500&type=forums_topic&nodes=57&sortby=relevancy Kosz
mrosi Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi