lukson.lj Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 wczoraj rano telefon zwariowal wyswietlily się trzy okienka z komendami reebot system whpe out i cos tam. telefon sam się restartuje az wyczerpie się bateria.To jest chyba aplikacja Mi recovery v3 (tak było napisane w lewym gornym rogu ekranu) może ktoś mi wytlumaczyc jak to naprawić??
Voltron Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 masz mi note 3 czy redmi note 3 jak w opisie? pierwsza opcja na niebieski (glosnoscia sterujesz) i powerem zatwierdzasz. 2x power kliknij na 1 opcji.
mrosi Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
lukson.lj Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2018 22 godziny temu, Voltron napisał: masz mi note 3 czy redmi note 3 jak w opisie? pierwsza opcja na niebieski (glosnoscia sterujesz) i powerem zatwierdzasz. 2x power kliknij na 1 opcji. Mam red mi note 3 robilem tak i telefonu sie restartuje i tak wkolko az do wyczerpania bateri
mrosi Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany tytułu / treści wątku.
Rekomendowane odpowiedzi