Wojtek ? Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Siemka wczoraj dostałem do ręki moj pierwszy produkt chińczyków mianowicie redmi 4X - pograłem trochę , posłuchałem muzy , podzwoniłem i ogółem wszystko mi sie podobało ( nawet bateria jakoś trzymała ) no i dziś rano zrobiłem ogromny błąd mianowicie zaktualizowałem wszystko jak leci od gogle apps do " felernego " muiu 8.5.. z 8.2 no i zaczoł się cyrk.. ( aktualizowało się przez aplikację wbudowana w telefon fabrycznie ( wiec WTF ? ) zaraz po zaktualizowaniu się w boocie " widziałem jak pasek dobija do końca . telefon się zrestartował - no i ;)) sie juz nie włączył . A wiec standardowo pomyślałem ze pewnie system padł i by trzeba wgrać inny.. wiec szukam firmware dla mojego fona znalazłem ( z 6 przetestowałem ) i w końcu dotarłem do błędu "flash tz error " Od razu uprzedzam pytanie czy próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne - tak próbowałem nic .. komórka się restartuje i mam logo cały czas ;( Panowie pomożecie ? ;( ktoś miał takie coś i udało mu sie przebrnąć ? Czytałem u was ze można jakoś odblokować fona .. ale jak głębiej czytałem to czasem długo się czeka na odblokowanie ;( bo niby jest to 14 dni na zwrócenie towaru ale ? przyjmą bez systemu ? ;D 2ga sprawa.. szkoda im odsyłać bo już się zakolegowałem z nim a na czasie mi zależny... Pomocy !! :(((
mrosi Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi