Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich ;)

Szukałem na forum ale nie znalazłem... Powiedzcie mi proszę ile czasu zajmuje Wam naładowanie baterii w MI3? Mam go od wczoraj i czas ładowania to ok 4 godz... Mam ładowarkę z identycznymi parametrami jak oryginalna, która była w paczce - dokładnie używam od starego HTC Touch Diamond.

Pozdro!

Edytowane przez kinimod
Opublikowano

Nie sądzę, bateria bierze tyle Amperów ile może, jeśli domyślnie ma 1A to z ładowarki weźmie i tak 1A, nie więcej. Nie sądzę, żeby Mi3 brał 2A, tyle mają tabletu.

Opublikowano

Niezłe tempo rozładowania... O godz 14 odlaczylem od ładowarki przy 100%, teraz jest 17:30 i juz pozostało tylko 63%... Dramat... Tez tak macie?

Opublikowano

Ja odłączyłem rano koło 9 od ładowarki a teraz mam 84%, dane włączone cały czas, trochę fotek dziecku cyknąłem dziś i wysłałem do chmury, trochę netu i Tapatalka, dzwoniłem też kilkanaście razy.

Także zobacz kolego co ci tak drenuje baterię- masz włączoną synchronizację albo jakaś apka w tle bardzo się szarogęsi :)

Opublikowano

Kurde nie mogę rozszyfrować o co kaman z tym rozladowywaniem baterii :-( ladowalem ponad 3 godz.odlaczylem i przez ok 1,5 godz zjadło 13%... A nie miałem prawie nic włączonego... Help...

Opublikowano

Zainstaluj wakelock detector i sprawdź co powoduje drenaż baterii. Nie zapomnij nadać mu praw roota, chyba że śmigasz na androidzie 4.3 lub niższym.

Opublikowano

Kurde nie mogę rozszyfrować o co kaman z tym rozladowywaniem baterii :sad: ladowalem ponad 3 godz.odlaczylem i przez ok 1,5 godz zjadło 13%... A nie miałem prawie nic włączonego... Help...

Trochę dziwne.

U mnie po przeprowadzeniu ok 1 godziny rozmów, kilkanaście smsów, trochę internetu 3G (ok 150 MB pobranych) i mam 36% baterii- czas pracy od naładowania do 99%  2dni 8godz.

Może masz ustawione TRYB SIECI na 3G WCDMA...

Opublikowano (edytowane)

Hmm u mnie ostatnio też nie tak coś z baterią. Podłączony pod ładowarkę na noc,rano odołączona i po godzinie już 88%.sieć 2g,wifi i nic więcej.mam drugi to sprawdzę ile ten trzyma,Ale dam glowe że dłużej:)

Edytowane przez wchpikus
Opublikowano

Sprawdź na wakelock detector co tak żre baterię. Mi potrafiło w nocy zjeść 40% - aplikacja poczta.

Opublikowano (edytowane)

podpinam się pod temat. używam MI3 jako navi + autoguard + spotify. bateria znika w zastraszającym tempie a moja ladowarka samochodowa 1. 2A nie wyrabia. Czy zastisowanie 2A ładowarki moze uszkodzić baterie/telefon? czy smialo moge jej uzywac?

Edytowane przez theSAINT
Opublikowano

Hmm u mnie ostatnio też nie tak coś z baterią. Podłączony pod ładowarkę na noc,rano odołączona i po godzinie już 88%.sieć 2g,wifi i nic więcej.mam drugi to sprawdzę ile ten trzyma,Ale dam glowe że dłużej:)

sprawdziłeś? :)

Opublikowano (edytowane)

Tak,Ale nic nie widać. Najwięcej pogoda wybudza, potem xiomi serwis,to synchro.co jeszcze sprawdzić?

screenow nie wtzuce,za duże są chyba na forum..10kb na plik to cholernie mało;)

Edytowane przez wchpikus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...