core Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Cześć. Kupiłem niedawno mi5 i chciałbym wgrać stabilny rom miui v9 global żeby nie bawić się w aktualizacje co tydzień. Problem mam taki, że nie wiem jaki rom wybrać. Bootloader sprawdziłem i mam odblokowany. Pobrałem miflash i nie wiem czy zainstalować Stable ROM (miui_MI5Global_V9.1.1.0.NAAMIEI_c91be5fdc5_7.0) czy Developer ROM. Wiem, że dla was pytanie głupie i pewnie multum było tego na forum ale przeczytałem parę instrukcji i mam mętlik w głowie. cyt. "Global Stable – wersja oprogramowania dla użytkowników spoza chin, czyli również dla nas. Jest to ostatnia dopracowana i stabilna wersja oprogramowania. Na tą chwilę na MIUI 8. Global Developer – jak wyżej, ale zawiera najnowszą wersję oprogramowania na MIUI 9. Tej wersji szukaliśmy." Którą w końcu wybrać żeby telefon był jak "oryginalny" tj. jak np. "samsung"?
mrosi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi