Skocz do zawartości

MI A1 Problem z ustawienie dźwięku mp3 jako dzwonka tel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, id kilku dni jestem posiadaczką Xiaomi Mi A1. Mam ściągnięte różne utwory muzyczne, w formacie MP3 oczywiście i chciałabym ustawić je jako dzwonki telefonu oraz przyporządkować do moich kontaktów. Niestety nie jest to możliwe. Zainstalowałam już idąc za radą jednego z użytkowników VLC i nadal nic. :(( ???

Prosze o pomoc. Dzięki!

Przepraszam, z pozycji VLC ustawiłam dzwonek, jest taka możliwość. Ale nadal od strony kontaktów jest to nie możliwe.

Opublikowano

Udało się ustawić tę funkcję :-) Już mówię jak. Kiedy dzięki VLC przyporządkowałam pierwszy dzwonek (plik muzyczny mp3) to ten plik automatycznie pojawił się w pozostałych dzwonkach. W przypadku tego telefonu są one wymieszane z pozostałymi dzwonkami polifonicznymi, dlatego można w pierwszej chwili nie zauważyć, że tam są. Jednakże po zmianie dzwonka ogólnego, każdy następny pojawia się wśród pozostałych dzwonków telefonu. Wówczas wchodząc w kontakty można przyporządkować dzwonek do kontaktu. Nadmienię że aby ustawić dzwonek do kontaktu, należy wejść podwójnie w edycję kontaktu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...