alicja1956 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam. Jestem nową posiadaczką xiaomi redmi note 4x.Z poprzedniego smartfonu bez problemu pobierałam internet do tabletu samsung galaxy.Tutaj mam problem - nie potrafię skonfigurować połączenia - konieczne jest hasło i nie wiem o które chodzi.Korzystam z internetu w abonamencie i nie mam żadnego hasła.Czy ktoś mógłby mi w tym pomóc?Bardzo mi na tym zależy-za kilka dni wyjeżdżam i będzie mi to bardzo potrzebne.Pozdrawiam-Alicja
saataniel Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Ustawienia-więcej-tethering i punkt dostępu-skonfiguruj hotspot wifi, tqm możesz sprawdzić lub zmienić nazwe i hasło Edytowane 27 Grudnia 2017 przez saataniel
mrosi Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
alicja1956 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wielkie dzięki za szybki odzew.Pozdrawiam.
mrosi Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany tytułu / treści wątku.
Rekomendowane odpowiedzi