Dudziak Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam, ja pisze dlatego bo mam problem z przednim aparatem. Otóż w żadnej aplikacji nie mogę przełączyć na przednią kamerę, po prostu nie ma tego kółka. Czy to w standardowej aplikacji aparatu, snapchacie czy też na messengerze nie można przełączyć. Ktoś wie czym to jest spodowowane ? I by mi mógł pomóc ? Z góry dziękuję.
mrosi Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 3 godziny temu, Dudziak napisał: Witam, ja pisze dlatego bo mam problem z przednim aparatem. Otóż w żadnej aplikacji nie mogę przełączyć na przednią kamerę, po prostu nie ma tego kółka. Czy to w standardowej aplikacji aparatu, snapchacie czy też na messengerze nie można przełączyć. Ktoś wie czym to jest spodowowane ? I by mi mógł pomóc ? Z góry dziękuję. Jakie oprogramowanie/system?
Dudziak Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2017 1 godzinę temu, mrosi napisał: Jakie oprogramowanie/system? Miui 8.0.7.0 Android 6.0 I to mi się tak z tydzień temu zrobiło bo tak to normalnie działało.
mrosi Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: na Forum, zwłaszcza w dziale "Bugi", zgłaszamy błędy dotyczące MIUI Polska/EU. Błędy w ROMOach globalnych zgłaszamy na Forum... globalnym.
Rekomendowane odpowiedzi