Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja pisze dlatego bo mam problem z przednim aparatem. Otóż w żadnej aplikacji nie mogę przełączyć na przednią kamerę, po prostu nie ma tego kółka. Czy to w standardowej aplikacji aparatu, snapchacie czy też na messengerze nie można przełączyć. Ktoś wie czym to jest spodowowane ? I by mi mógł pomóc ? Z góry dziękuję.

Screenshot_2017-12-18-08-29-42-798_com.android.camera.pngScreenshot_2017-12-18-08-30-00-975_com.snapchat.android.pngScreenshot_2017-12-18-08-30-16-580_com.facebook.orca.png

Opublikowano
3 godziny temu, Dudziak napisał:

Witam, ja pisze dlatego bo mam problem z przednim aparatem. Otóż w żadnej aplikacji nie mogę przełączyć na przednią kamerę, po prostu nie ma tego kółka. Czy to w standardowej aplikacji aparatu, snapchacie czy też na messengerze nie można przełączyć. Ktoś wie czym to jest spodowowane ? I by mi mógł pomóc ? Z góry dziękuję.

Jakie oprogramowanie/system?

Opublikowano
1 godzinę temu, mrosi napisał:

Jakie oprogramowanie/system?

Miui 8.0.7.0 Android 6.0

I to mi się tak z tydzień temu zrobiło bo tak to normalnie działało.

Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: na Forum, zwłaszcza w dziale "Bugi", zgłaszamy błędy dotyczące MIUI Polska/EU. Błędy w ROMOach globalnych zgłaszamy na Forum... globalnym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...