adam.kaczorowski0814 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Mam problem z odciskiem palca. Maiłem ustawione wszystko. Mam telefon już 6 miesięcy. Xiaomi Redmi Pro Mam wersje MIUI 8.3 by Xiaomi.eu 7.4.27 (rozwojowa) Wiem że trzeba mieć dwie blokady ustawione (odcisk i wzór lub pin itd. ) Pewnego dnia zaczęło to wariować. Raz odblokowało raz nie, więc usunąłem odciski palców, ale gdy chciałem dodać nowy był komunikat że spróbuj ponownie później z jakiegoś powodu. Po przywróceniu ustawień fabrycznych nadal się nie da ustawić odcisku palca nawet więcej nie da się żadnej blokady ustawić, pinu,wzoru czy hasła. Gdy Wybiorę np wzór i nacisnę "POTWIERDŹ" to nic się nie dzieję. Nie da się kolejny raz nacisnąć ani potwierdź ani ponów próbę. Zostaję tylko wstecz. Załączam screena proszę o pomoc. Pozdrawiam
loczekthugger123 Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 Mam ten sam problem... Instalowałem różne wersje MIUI i nawet wzoru nie da się ustawić co jest to dziwne.
Rekomendowane odpowiedzi