theus84 Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Xiaomi Redmi Note 4 (4GB RAM) z polskiego magazynu (bez VAT) w rewelacyjnej cenie 610.90 zł. Szczegóły i kupon znajdziecie tutaj:>> tu był link<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Ah szkoda ze dla mnie jako vat'owca to zadna rewelacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Nikt Ci nie każe kupować. Pewnie chciałbyś aby wszyscy kupowali u Ciebie? Niemalże wszystkie oferty w dobrej cenie krytykujesz po co? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 O ludzie...tylko tak wyrazilem opinie i nie napisalem ze u mnie lepiej, opanuj wyobraznie galopujaca do przodu, bo jakbys przeczytal uwaznie i ze zrozumieniem ze dla mnie JAKO VATowca nie jest to zadna rewelacja a nigdzie tam nie napisane KUPUJCIE U MNIE MAM LEPIEJ... Dla Kowalskiego jest to swietna cena pod warunkiem ze zdaje sobie sprawe z konsekwencji zakupu bez vatu czyli z CN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts