zdenstyby Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Witam , nie będzie to najlepsze przywitanie się z forum konkretnie, zapominając że istnieje to forum i w ferworze pośpiechu : 1. Chciałem (na szybko) zrootować Redmi Note 2 więc po wyszukiwaniu w google zasugerowałem się pierwsza pozycją xiaomiadvices i żeby było jeszcze szybciej one click root ( http://xiaomiadvices.com/root-redmi-note-2-kingroot/ i pobrałem aplikacje KingRoot odhaczyłem co trzeba na telefonie i zainstalowałem potem włączyłem internet i wyraziłem zgode na doinstalowanie Purify... Czy samo pobranie tego pliku na dysk nie wyrządzi szkód (tydzień temu skończył mi się kaspersky w najwyższej wersji i jeszcze go nie odnowiłem... ) czy cos mogło mi nabroić w telefonie , root się nie udał, postanowiłem zrobić reset ustawień fabrycznych ale czy to załatwia sprawę ? Dziękuję Edytowane 29 Stycznia 2018 przez zdenstyby
Slizgacz Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Do pewności wgraj czysty rom miui polska twrp ma własnego roota wystarczy wejść twrp i podczas wychodzenia z niego sam zapyta czy zainstalować SuperSu wszystko odbywa się z skryptu który jest wbudowane w twrp a jak sie chcesz aplikacji SuperSu to polecam Magisk 1
Rekomendowane odpowiedzi