Brewa Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, Chciałem zaktualizować telefon Redmi 4X do nowej wersji miui, niestety aktualizator nie znajduję nowego oprogramowania, mimo że na stronie en.miui.com istnieje możliwość pobrania stabilnej wersji global miui 9. Próbowałem skorzystać z opcji "Pobierz aktualizacje" niestety nic to nie zmieniło, a telefon odpowiedział komunikatem Chciałem zapytać co zrobić w takiej sytuacji. Czekać jeszcze kilka dni czy od razu odblokować BL i zainstalować aktualizację ręcznie? Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Brewa Usunięcie nie potrzebnego zdjęcia
piotrino Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam, Chciałem zaktualizować telefon Redmi 4X do nowej wersji miui, niestety aktualizator nie znajduję nowego oprogramowania, mimo że na stronie en.miui.com istnieje możliwość pobrania stabilnej wersji global miui 9. Próbowałem skorzystać z opcji "Pobierz aktualizacje" niestety nic to nie zmieniło, a telefon odpowiedział komunikatem Chciałem zapytać co zrobić w takiej sytuacji. Czekać jeszcze kilka dni czy od razu odblokować BL i zainstalować aktualizację ręcznie? Tyle razy było w tym na forum pisane ... W skrócie jak chcesz przez OTA instalować aktualizacja to zmiana regionu na inny kraj na przykład Wielka Brytania lub inny kraj, wtedy z automatu masz aktualizacja. Ewentualnie ściągnąć ręcznie plik z aktualizacją.... A skąd? Poszukaj na forumWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1
Brewa Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 Problem tak prosty, że aż głupi. Dziękuję bardzo i przepraszam za fatygę. Miłego dnia.
kamillm Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi