Gość marplo92 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) mam problem tego typu że po instalacji miui w wersji 7.10.12 (zainstalowałem tą wersje bo nowsze mają problem tego typu że dosłownie po minucie usuwają aplikacje z ramu i się ładuje od nowa nawet jak jest zablokowana w pamięci...) Chodzi o to że bardzo często jak odblokowuje telefon albo po prostu podczas korzystania z telefonu gdy włączam jakąś apke SAM włącza się sklep play z jakąś aplikacją za każdym razem inną - nie wiem jakaś reklama aplikacji to jest czy co. reklamy mam wyłączone i w sklepie i reklamy xiaomi w ustawieniach telefonu. spotkał się ktoś z tym? wcześniej w ramach cotygodniowej aktualizacji też miałem tą wersję systemu (przez tydzień oczywiście) ale wszystko było ok Edytowane 6 Grudnia 2017 przez marplo92
Gość marplo92 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 problem rozwiązany, wszystko przez jedną gre..
piskor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 @marplo92 Podaj proszę o jaką grę chodzi. To będzie następna aplikacja, o której wiem, że powoduje takie problemy Na pewno to samo potrafi robić: Automatyczne nagrywanie rozmów telefonicznych Genius Recorder https://play.google.com/store/apps/details?id=com.callauto.recorderautomatic.callrecorder
kamillm Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 @marplo92 Podaj proszę tytuł gry powodującej problem tak aby w przyszłości ktoś mógł skorzystać z tej informacji, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kamillm Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie podał rozwiązania problemu przez co treść staje się mało wartościowa.
Rekomendowane odpowiedzi