snaqu Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam, czy ktoś z was zna aplikacje dzięki której przeniosę aplikacje z pamięci wewnętrznej na kartę sd? Mile widziane apki na root'a. Z góry dziękuję.
fredek7 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Wujek Google zbanował Ciebie? Sklep play i znajdziesz np. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer&hl=pl Edytowane 4 Grudnia 2017 przez fredek7
piskor Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 @fredek7 I po przeniesieniu aplikacji za pomocą Root Explorer na kartę SD da się ja uruchomić? Podpowiedz proszę, w jaki sposób @snaqu Sprawdź Link2SD, App Mgr III, App2SD
snaqu Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 @piskor Żadna z nich nie chce przenosić
piskor Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Którą masz wersję Androida i jaki ROM zainstalowany? Telefon to ten z profilu? Nie chce przenosić i coś wyświetla? /edit/ Masz drugą partycję na karcie SD? Edytowane 4 Grudnia 2017 przez piskor info o 2 partycji
kamil123 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Cześć mam problem z link2sd mój telefon xiaomi redmi note 4x rom najnowszy miui Polska wywala mi taki bład:
Rekomendowane odpowiedzi