marcin02700 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Witajcie, mam problem z funkcją "ekran bezprzewodowy" oraz "wi-fi direct" przy połączeniu z telewizorem Lg SJ800V(system webOs3.5. Telefon widzi tv, zaczyna łączyć i po chwili przerywa połączenie. To samo z wifi direct - daje połącz wpisuje kod i chwile łączy po czym na tv wywala "urządzenie Redmi przerwało połączenie Wi-Fi Direct". Wyczerpałem juz wszystkie mozliwości o co może chodzić: 1) mój telefon bez problemu łączy się z innymi telewizorami - sprawdzałem z LG UH605V, LG UH6507, LG UH668V. Działdirecti ekran bezprzewodowy. Te tv są zeszło roczne i mają system webOs3.0 2) Oprogramowanie tv nie moze byc wadliwe bo łączy się huawei p9 oraz p9 lite bez problemu - zarowno wifi direct jak i ekran bezprzewodowy 3) sprawdzałem na innej sieci wifi - to samo 4) po zaktualizowaniu systemu do najnowszej wersji- to samo 5) telewizor do ustawień fabrycznych - to samo Dodam jeszcze że moge bez problemu streamingować z telefonu na tv filmiki z youtube i obslugiwac go aplikacją "lg tv plus" co jest jeszcze dziwniejsze skoro miałby zrywać połączenie przez wifi. Nie mam pojęcia o co może chodzić. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł - PISZCIE. Wersja systemu 9.1(7.11.30)
Rekomendowane odpowiedzi