niepewny Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Dzień Dobry, Czytając stronę "O systemie MIUIPolska" można doczytać że ten system ma certyfikację Google. Po zainstalowaniu i wejściu w ustawienia sklepu play jest napis "Bez certyfikacji" Czyżby rom do tego telefonu nie miał tego?
mrosi Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Jak rozumiem, ten wątek: prześledziłeś...?
niepewny Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 Rzucił mi się kiedyś ten temat na oczy i go mniej więcej przeczytałem. Czyli z tego tematu wynika że wpierw telefon musi przejść pozytywnie test SafetyNet?
mrosi Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 8 godzin temu, niepewny napisał: Rzucił mi się kiedyś ten temat na oczy i go mniej więcej przeczytałem. Rzucił się kiedyś w oczy... I mniej - więcej go przeczytałeś... To zacznij czytać to co się dzieje na Forum, a potem zakładaj wątki. Za kolejny założony temat, przed skorzystaniem z wyszukiwarki, poleci ostrzeżenie.
mrosi Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi