helmutkol Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Witam od dłuższego czasu odkąd pamiętam przypadła mi do gustu aplikacja Zegar Cyfrowy Xperia na wcześniejszych telefonach (samsung, sony, huawei) działała wyśmienicie lecz nie na mui apka ma przydatną dla mnie funkcje pokazywania następnego czasu alarmu po zegarkiem,, tymczasem właśnie ta funkcja na mui pokazuje jakieś bzdury mam np alarm ustawiony na 7:00 a on pokazuje że na 12:00 itp itd .... a i nie tylko w tej aplikacji tak się dzieje, znalazłem kilka apek z taką funkcją i tak samo sie dzieje że następny czas alarmu pokazuje bzdurna godzinę ... Edytowane 27 Listopada 2017 przez helmutkol
mrosi Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany tytułu / treści wątku.
Rekomendowane odpowiedzi