WojtekD Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Po aktualizacji w Xiaomi Redmi Pro spadła znacząco głośność komunikacji prze połączenie bluetooth. Przy wcześniejszych wersjach, aż do aktualizacji 7.11.9 włącznie, w samochodzie w systemie miałem głośność rozmów na poziomie 25 i słychać było super, nawet przy głośnej pracy silnika. Obecnie, po aktualizacji 7.11.16, ustawione jest na max (39) i bardzo słabo słychać. Użytkowanie jest niemożliwe. Przeczytałem poradę na: https://rascal.pl/technologie/zwiekszenie-glosnosci-android/ , ale nie ma takiego pliku "mixer_paths.xml" w katalogu "etc". Nie ma też żadnego pliku, gdzie byłyby zapisy "RX[cyfra] Digital Volume". Proszę o pomoc P.S. Zainstalowałem wczoraj wersję 7.11.23, ale jeszcze nie miałem okazji testować. Edytowane 25 Listopada 2017 przez WojtekD
mrosi Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi