wirewolf Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Cześć, Mam problem z klawiszami funkcyjnymi w moim mi4. Wygląda to tak jakby system cały czas dostawał sygnał o naciśnięciu jakiegoś klawisza. Bardziej obrazowo - nie da się nic wyklikać na telefonie bo kilka razy na sekundę wraca do pulpitu głównego na zmianę z ostatnio otwartymi aplikacjami. Problem pojawił się parę dni temu ale po kilku restartach się uspokoił. Teraz wrócił na dobre. Próbowałem zrobić wipe całego telefonu - nie pomogło. Wrzuciłem nowy rom poprzez MiPCSuite (wersja z xiaomiflash - wybrałem jako pierwszą ale to wgraniu romu telefon nie wstawał) - również bez efektów. Usterka sprzętowa i kierunek serwis czy można jeszcze gdzieś poszperać? Z góry dzięki za pomoc!
wirewolf Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Mogę uzupełnić, że po zablokowaniu ekranu problem ustaje. Podobnie telefon reaguje jeśli przycisnę palec do ekranu - przestaje przechodzić do pulpitu głównego. Edytowane 24 Listopada 2017 przez wirewolf
quoikar Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 mam ten sam problem znalazłeś już rozwiązanie?
Rekomendowane odpowiedzi