RuXeR Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam, posiadam pewien problem otóż w moim Xiaomi Redmi Note pro 3 stłukł mi się ekran, poszedłem do serwisu i koleś wymienił mi ekran, ale przy oddawaniu telefonu zaznaczył, że mam nieeuropejską wersję telefonu i ekran, który zamontował był minimalnie ~(1-2 mm?) mniejszy niż taki, który pasuje do mojego telefonu, telefon wszystko sprawnie działał, ale po kilku tygodniach ekran pękł mimo tego, że nie kojarzę jakiegokolwiek uderzenia ani nic w ten deseń,. Problem polega w tym że drugi raz się tego nie podejmie bo podobno straszliwie namęczył się z dopasowaniem mniejszego ekranu do większego telefonu, powiedział natomiast, że jeżeli dostarczę mu ekran pasujący do danego telefonu to bez problemu podejmie się wymiany. Pytanie teraz się nasuwa, czy ktoś wie gdzie jestem w stanie dostać wersję ekranu (złotą) do tego telefonu (jedyne co o nim wiem to to, że nie jest wersją europejską oraz zdjęcie z opakowania pudełka małym info technicznym)
BlueCookieFrog Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Ten idiota nawet nie wie co serwisuje, Ty właśnie posiadasz wersję europejską i zamontował Ci ekran od wersji chińskiejNie wiem co mu w ogóle do łba przyszło by montować zły ekran, nawet mimo to, że działa.Sent from my MIX using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi