ChlewioR Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 hej, pierwszy post i juz prośba o pomoc Po otrzymaniu i uruchomieniu Mi3 dzis, mam problem ze Sklepem Play - tzn loguje sie, wyszukuje aktualizacje ale nie pobiera aplikacji. Zatrzymuje sie na statusie "Instaluje" i dalej tylko tak pozostaje. Forever. Nie mialem jeszcze dostepu do Wifi, korzystalem tylko z internetu komórkowego, ale sprawdzalem ustawienia pobierania NIE tylko przez wifi itp... niestety nie pomaglo... Czy to znany problem? czy to moze jakies ustawienia bezpieczeństwa MIUI ktore ograniczają swobodę działania takich aplikacji jak Play Store? Dodam ze nie jestem laikiem, tez mialem troche do czynienia w wczesniejszymi edycjami MIUI na innych platformach (stąd wiem ze MIUI ma swoja strategię uprawnien itp). Ale to jakos mnie przeroslo na tą chwilę
ChlewioR Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Opublikowano 23 Lipca 2014 hmm teraz mam phona wylaczonego bo padla bateria - stock, z ktorym przyszedl w paczce z Ibuygou, ale sądze ze taki opis nie pomaga
kulig007 Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak to znany problem. Wątek poruszany już enty enty enty raz. Wejdź w ikonkę Pobrane >ustawienia > zdejmij limit Tapatalk User from Mi2s 1
ChlewioR Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Opublikowano 23 Lipca 2014 Dziekuje! przeszukalem po Sklep Play i Play Store i nie znalazlem solucji - dzieki!
glaedrem Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi