Tujek Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Hej. Jakiś czas temu instalowałem na znajomej telefonie system (właściwie - robiłem aktualizację), gdyż na poprzednim były problemy z GPS. Wtedy najnowszym była wersja xiaomi.eu 7.5.4. Nawet nieźle śmigała, GPS jakoś działał. Ostatnio jednak dostałem niepokojące wieści. Telefon przegrzewa się po około 40 minutach korzystania. Gdy bateria spada poniżej 20% (około), telefon wyłącza się i "próbuje się włączyć w nieskończoność" póki nie zostanie podłączony kabel. A co najgorsze: pojawiły się losowe restarty urządzenia. Około +-10 dziennie. Wie ktoś, czym to może być spowodowane? Ja osobiście obstawiam, że bateria pada, ale wolałbym mieć to potwierdzone bądź zaprzeczone. Ponadto. Jaka jest najlepiej działająca wersja xiaomi.eu na to urządzenie? Ktoś jest w stanie powiedzieć z doświadczenia, gdzie wszystko śmiga bez większych problemów? Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam Edytowane 21 Listopada 2017 przez Tujek
Tujek Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 Przez błąd źle wstawiony, przepraszam. Prośba o przeniesienie do problemów technicznych dla telefonu Mi 4.
mrosi Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi