MiPad: piękny interfejs, częste aktualizacje, polskie wsparcie
I jedno, i drugie trzeba sprowadzić od Chińczyka, chyba że pójść w Mediacom i wziąć białego bliźniaka Ramosa, ale ten biały aż tak mi się nie podoba. Nie znam się za bardzo na podzespołach, dlatego nie mogę ich w ten sposób porównać, ale też nie chodzi mi o to, żeby mieć jakiś super tablet, na którym pójdą najnowsze gry, bo w nie nie gram. Używałbym go raczej do przeglądania Internetu, Facebooka, Skype. Co byście polecali?
Pytanie
Ernie
Cześć! Rozważam zakup tableta. Zastanawiam się nad jedną z dwóch opcji wymienionych w tytule tematu.
Ramos i9: piękny design, większy ekran, tańszy (w sumie wychodzi około 300 zł różnicy), istnieje opcja 3G (czy będzie działać w Polsce? http://www.spemall.com/Ramos-i9-3G-Tablet-PC-8-9-Inch-1920-1200-Capacitive-Screen-Dual-Camera-GPS-Bluetooth-Android-4-2-OS-Intel-ATOM-Z2580-2-0GHz-2GB-16GB_g.html
MiPad: piękny interfejs, częste aktualizacje, polskie wsparcie
I jedno, i drugie trzeba sprowadzić od Chińczyka, chyba że pójść w Mediacom i wziąć białego bliźniaka Ramosa, ale ten biały aż tak mi się nie podoba. Nie znam się za bardzo na podzespołach, dlatego nie mogę ich w ten sposób porównać, ale też nie chodzi mi o to, żeby mieć jakiś super tablet, na którym pójdą najnowsze gry, bo w nie nie gram. Używałbym go raczej do przeglądania Internetu, Facebooka, Skype. Co byście polecali?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi