koper669 Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Witam Mam problem z telefonem, mianowicie w losowych sytuacjach wyłącza mi się odtwarzacz muzyki. Apka to Shuttle ale testowałem 2-3 inne i to samo. Czasem się wyłącza przy uruchomieniu innych apek np Jakdojade a czasem poprostu bez przyczyny. Próbowałem zmiany ustawień oszczędzania baterii dla tej aplikacji ale jest bez zmian. Poradzi ktoś coś jeszcze? Jeśli są potrzebne jakieś dane telefonu to proszę napisać, wtedy zamieszczenie co trzeba.
mrosi Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 17 minut temu, koper669 napisał: Mam problem z telefonem, mianowicie w losowych sytuacjach wyłącza mi się odtwarzacz muzyki. Apka to Shuttle ale testowałem 2-3 inne i to samo. Czasem się wyłącza przy uruchomieniu innych apek np Jakdojade a czasem poprostu bez przyczyny. Próbowałem zmiany ustawień oszczędzania baterii dla tej aplikacji ale jest bez zmian. Poradzi ktoś coś jeszcze? Jak rozumiem, z Samouczkiem, a dokładniej z zasadami "kłódki", dodania uprawnień, do autostartu, zarządzania zasilaniem, etc., zapoznałeś się przed założeniem tego wątku?
koper669 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 Nie, nie zapoznawałem się. Ktoś na wykopie mi napisał żeby zmienić ta opcje oszczędzania baterii. Powies mi czego szukać w takim razie?
mrosi Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
mrosi Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi