rsoltan Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Siedzę kolejny dzień nad tym co kupić i im dłużej czytam różne opinie i recenzje tym mniej jestem pewien co wziąć i gdzie. Mam Mi5 od Goldway, Mi 4 z czeskiego magazynu, a teraz myślę o czymś z ibuygou ale jak patrze naszych "januszy" na allego to sprzedają np redmi note 4 w podobnej cenie jak w Chińskich sklepach i zastanawiam się gdzie jest haczyk. Jaki telefon byście wybrali od Xiaomi mając 200$ w kieszeni na ten cel i wzieli pod uwagę takie wymogi jak : 1.GPS 2.Zasięg 3. Szybkość obsługi internetu 4. Aparat
rsoltan Opublikowano 28 Października 2017 Autor Opublikowano 28 Października 2017 odpowiem sam sobie. Redmi 4x Miałem okazje pomacać dziś redmi 4x i dwa modele redmi note 4. Jeden z modeli rn4 złapał zawias i normalnie lagował co mnie zdziwiło bo była to nówka bez dziwnych aplikacji.
mrosi Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi