Pyrol Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Siemka, Dlatego, że wyszedł tydzień temu miui9 to postanowiłem sobie zainstalować i przetestować jak to wszystko działa bo spojrzałem na nowości no to tak sobie myślę, że kilka takich małych tweaków może sięprzydać, ale tu jest problem. Po instalacji (nawet nie jestem pewien czy nie 2-3dni przed aktualizacją) funkcja [menu]+[vol up] przestała działać (rozjaśnienie ekranu na maxa - tego nie ma w ustawieniach, a jest cholernie przydatne), tak samo jak latarka - była na długie przytrzymanie [home], na ekranie blokady - teraz się da tylko na długie [menu]. Co do tych nowości to niby wszystko pięknie, ładnie a jedynie co widzę to: nowe obracanie zdjęć w galerii, nagrywanie ekranu, animacje i inne zarządzanie pulpitem a tych "smaczków" nie ma - a z tego najbardziej korzystam. Mój telefon to mi4 lte. Co o tym myślicie? Dzięki za pomoc, Pyrol.
mrosi Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Wątek o aktualizacjach cotygodniowych jest za niski poziomem dla ego użytkownika? Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi