jedrzej03 Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Witam,Na forum jestem świeży, ten dział wydaje mi się najodpowiedniejszy, aby założyć ten wątek, jeśli się mylę to proszę moderatora o przesunięcie wątku we właściwe miejsce.Moje pytanie będzie mocno laickie. Każda kolejna aktualizacja MIUI to 1.1GB - dość dużo. Czy po zainstalowaniu nowej wersji stara usuwa się automatycznie? Czy może te aktualizacje się zbierają zajmując cenne miejsce? Proszę o wyrozumiałość i wskazanie drogi, pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
nrk Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Zbierają się, szczerze to już nie pamiętam w jakim folderze bo od jakiegoś czasu siedzę na LOS. Menedżer plików Ci pomoże, tam bodajże jest zakładka plików ZIP, więc je tam znajdziesz. Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
pikoko Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Po każdej aktualizacji usuwam plik zip. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
jedrzej03 Opublikowano 21 Października 2017 Autor Opublikowano 21 Października 2017 Po każdej aktualizacji usuwam plik zip. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu TapatalkaMożesz mi powiedzieć gdzie znajdują się te pliki?Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu TapatalkaCzy to są te pliki? To wszystko mogę bezpiecznie usunąć?Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
nrk Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Wszystko ze screena możesz bezpiecznie wywalić.Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Na życzenie: wątek przesuwa tak, gdzie jego miejsce. Takie pytania zadaje się w wątkach o aktualizacjach cotygodniowych. Zakładanie wątku ma być sposobem na zaistnienie na Forum? Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi