Bartek2012'00 Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Witam serdecznie, Od paru dni zamęczały mnie informacje o aktualizacji systemu więc ją dziś rano zrobiłem z tym, że usuwając stare pliki (tak miało być). Postawiłem od nowa ROM MIUIPolska i pojawiły się problemy: 1.Kody błędu przy pobieraniu większych aplikacji (błąd 492) 2.Brak możliwości zrobienia zrzutu ekranu, robienia zdjęć i nagrywania ekranu - rozwiązany (w TWPR przywróciłem uprawnienia SELINUX) i myślałem, że już koniec problemów jednakże tak nie jest 3.Brak połączenia z internetem na danych komórkowych i WiFi, próbowałem już wipe 'ow, APN sprawdzone Jakieś pomysły? EDIT: Udostępniając hotspot internet działa na innym urządzeniu Edytowane 21 Października 2017 przez Bartek2012'00
Bartek2012'00 Opublikowano 21 Października 2017 Autor Opublikowano 21 Października 2017 Problem rozwiązany - ponowna instalacja systemu jako aktualizacja. Można zamknąć.
mrosi Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi