FredzioPL Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Witajcie Od jakiegosc czasu posiadam MI5 z MIUI 8.2 6.11.10 6.0.1 MXB48T z TWRP. Nie wiem czy to wina softu ale mam problem co jakis czas z internetem kom, rozlacza sie zmienia czesto H+ na G (LTE czy 4G w ogole nigdy nie pokazal). Podczas uruchomionej ciagle transmisji gubi zasieg kom nawet podczas rozmowy. Teraz pytanie albo pytania: 1. Jaki soft skad polecalibyscie na zmiane, o ile wina moze byc soft? 2. Czy i w jaki sposob mozna zachowac swoje dane - zainstalowane aplikacje (lista chciaz), smsy, rozmowy czy dane kontakow (wiem ze mozna kopie zorbic i synchronizowac z google ale czy mozna przez twrp czy chmure zrobic i pozniej szybko przywrocic calosc? 3. Nie mam mozliwosci aktualizacji automatycznej tego softu wiec jesli zmiana niewiele pomoze jest jakies inne rozwiazanie tego problemu? Pozdrawiam i mam nadzieje ze w dobrym dziale umiescilem post.
mrosi Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi