kamil79123 Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Dzień dobry, na samym wstępie muszę powiedzieć, że jako wieczny użytkownik LG (tam oprogramowanie było jasno i czytelnie opisane, np. v10a, v20a, v30a) nie do końca się orientuję w tym bałaganie nazewnictw MIUI. Przed chwilą pobrałem MIUI9 stąd: https://www.yourtechnocrat.com/download-miui-9-rom/ i wszystko pięknie fajnie, jednak nie ma języka polskiego. Jest tylko angielski i chiński. Z angielskim sobie radzę, ale problem w tym, że pomimo wybrania języka angielskiego, niektóre rzeczy są nadal po chińsku. Moja wersja oprogramowania to MIUI 9 7.7.26 | Beta. Czy istnieje jakiś sposób, żeby wgrać polski język, albo przynajmniej zrobić tak, żeby wszystko było po angielsku? Edytowane 14 Października 2017 przez kamil79123
Tom3k Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Polecam przeczytać poradnik jak wgrać miuipolska/xiaomi.eu w dziale tutoriale, tam jest opisane wszystko krok po kroku. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi