Gość Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Redmi Note 4 Snap 625, 3/32 GB, wersja Global z pasmem B20Opis: Witam, mam do sprzedania telefon Xiaomi Redmi Note 4 zakupiony w polskim sklepie, posiada 24 miesiące gwarancji. Telefon jest europejskiej dystrybucji i był używany raptem kilka dni i ciągle leży nieużywany w pudełku. Sprzedaję, ponieważ okazał się dla mnie za duży i poszukuję czegoś mniejszego w stylu Mi4c. Telefon jest czarny. Gratis dodaję pokrowiec oraz szkło hartowane.Cena: 650 złAukcja Olx: Kliknij tutaj, aby przejść do Olx Aukcja Gumtree: Kliknij tutaj, aby przejść do GumtreeKontakt: [email protected]Zdjęcia: Edytowane 21 Października 2017 przez Gość Nieaktualne
Nezumi Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi