Skocz do zawartości

Klawiatura Xperia - zmiana emitikonów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Proszę o informacje.

Ostatnimi czasy przywracałam telefon do ustawień fabrycznych (miałam po tym MIUI 8, nie pamiętam w jakiej wersji) oraz instalowałam miui do MIUI 9 wersja 7.9.21.

Bardzo zależało mi na klawiaturze Xperia, a w dodatkach była nowa klawiatura MIUI opierająca się na Xperia.

Udało mi się w końcu natrafić na wersję Xperia 8.0.A.0.110 v11, jednakże nie znalazłam tam mojego ulubionego stylu emotikon.

Były takie:

Bardzo przywiązałam się do emotikonów w poniższym stylu:

Kombinowałam z starszymi dodatkami, ale jak instalowałam je w TWRP to wyskakiwały informacje ze signature failed czy jakoś tak. Ściągałam tez starsze wersje aplikacji, i też nic z tego nie wychodziło.

Czy wygląd emotikon zależy od wersji MIUI?

Czy jest opcja, żeby emotikony stare wgrać do nowszej wersji klawiatury?

Jeżeli nie, to macie jakieś rozwiązanie żeby starsza wersja klawiatury Xperia działała na Miui 9 i żeby dało się ją zainstalować?

Jestem ogólnie "noga" w tematach technicznych, więc proszę o wyrozumiałość i udzielenie informacji w języku dla laików.

Pozdrawiam

Agata

Opublikowano

Nie ma już (od dawna) klawiatury Xperia. Jest klawiatura MIUI. Używamy wyszukiwarki i szukamy informacji na Forum.

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...